Food Trucks

Food Trucks

Food Trucks zijn in Azië en de Verenigde Staten een veelvoorkomend beeld op straat. Foodtrucks worden in Europa ook steeds populairder waardoor er een echte “streetfood” cultuur ontstaat. Op festivals zijn de food trucks inmiddels een bekend fenomeen geworden en verdringen ze de traditionele friet en hamburger tenten.

Attentiewaarde

Food Trucks zijn wagens met een hoge attentiewaarde die zich kenmerken door leuke en soms vrolijke designs. Hierdoor misstaat een leuke Food Truck niet in het dagelijkse straatbeeld. Gemeenten in Nederland worden de laatste jaren wat makkelijker met het verstrekken van vergunningen, maar het is soms nog wel eens een lastige klus om alle benodigde vergunningen te verkrijgen hiervoor.
Tegenwoordig worden er in de zomer maanden ook Food Truck festivals gehouden waaraan meerdere Food Trucks met allemaal hun eigen identiteit.

Wilt u zelf iets met een Food Truck gaan doen en komt u er niet helemaal uit. Food Concept Company denkt graag met u mee om, voor u een Food Truck Concept te maken, waarbij we niet bang zijn om out of the box te denken.