Foodconcepten

Nieuwe Foodconcepten

In de Verenigde Staten is het al de normaalste zaak van de wereld, Foodconcepten. In Nederlands zijn we natuurlijk al jaren bekend met de Foodconcepten die vanuit het buitenland ook gevestigd zijn in Nederland, Starbucks, Mc Donalds, KFC etc. De laatste jaren zijn er ook in Nederland nieuwe Foodconcepten ontwikkeld, enkele met succes, maar ook veel concepten die het niet hebben gered. Daarnaast zijn er leuke nieuwe Foodconcepten ontwikkeld die reeds op papier al zijn gesneuveld en die zeker kans van slagen hadden.

Horeca en retail

Momenteel zie je de trend dat horeca en retail steeds meer in elkaar schuift, een mooi voorbeeld daarvan is de Markthallen in Rotterdam, Jumbo heeft inmiddels 2 Foodmarkten gelanceerd en Dekamarkt heeft een tussenvorm van Foodretail en Foodservice gelanceerd.

Food Concept Company kan u helpen met inspireren, innoveren, introduceren en implementeren van een totaal nieuw concept. Met een totaal concept bedoelen wij vanaf het eerste gesprek, tot ontwikkeling huisstijl, tot inrichtingsplan met routing, tot product samenstelling, tot marketingplan, maken van een handboek, juridische onderbouwing concept, contracten, trainingen en uitrol van het concept.

Wij zijn een bedrijf dat niet belooft, maar wij zijn een bedrijf die het doet.