“Vending 4 life”
Een nieuw concept is “Vending 4 life”. De automaten zijn voor bijna 100 procent recyclebaar en het assortiment bestaat voor het grootste deel uit biologische producten. De gebruiker kan via een touchscreen nagaan welke e-nummers of andere ingrediënten zijn opgenomen in het product. Het beschikbaar stellen van deze informatie is overigens vanaf 2015 wettelijk verplicht.
- Aspecten van duurzame productie zijn bijvoorbeeld:
- Goed bodembeheer
- Veilige en milieuvriendelijke gewasbescherming
- Capaciteitsopbouw en training
- Milieubescherming en behoud van biodiversiteit
- Toegang tot onderwijs en gezondheidszorg
- Bevorderen van goede arbeidsomstandigheden
- Watermanagement
- Energiebeheer
- Afvalbeheer
- Faire arbeidscontracten en loonafspraken
- Kwaliteitscontrole en traceerbaarheid
Bron: http://www.pianoo.nl/
De uitgevoerde opdracht
Food Concept Company is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond “Vending 4 life” en kan u helpen welke oplossingen het meest geschikt zijn voor uw organisatie.