Vending (Onbemande Catering)

Onbemande Catering

Als je over Vending Automaten praat kijken de mensen je vaak aan van wat is dat? Iedereen kent vroeger al van school de rode frisdrank automaat en de zwarte snoepautomaat. Daarom praat Concept Company ook liever van Onbemande Catering.

Door het nieuwe werken en de recessie waaruit we langzaam uit aan het krabbelen zijn zijn de bedrijven zich bewuster geworden van de facilitaire kosten en daarbij moet er meer gezondere producten beschikbaar zijn voor medewerkers of scholieren. Onbemande catering is daarvoor een goed alternatief, waarbij er maar 1x per dag iemand langs hoeft te komen om de automaten te vullen. De laatste jaren hebben foodproducenten nieuwe producten ontwikkeld die gezond zijn en heel goed verkoop baar zijn vanuit een onbemande cateringstation.

Inrichting Onbemande Catering

Het is wel belangrijk hoe je een Onbemand-Catering-Station inricht, een paar automaten op een rij zal niet het beeld geven van daar ga ik even iets lekkers kopen. Food Concept Company helpt u graag mee om een mooie sfeervolle Onbemande-Catering-Station te creëren, waar uw medewerkers of scholieren graag iets willen kopen.